Bali Spa, un coltisor de rai aproape de Bucuresti

Bali Spa, Cornu

Cine ma cunoastie stie cu siguranta ca sunt o “spa girl”, fie ca vorbim de un wellness, de un retreat sau pur si simplu de un salon de masaje. Am fost foarte norocoasa caci am avut posibilitatea sa incerc multe tipuri de spa in multe locuri din lume si in special in Asia. Pe de alta parte, Asia este si regiunea mea favorita, si nu numai pentru spa-uri sau masaje. Deci as putea sa spun ca am ceva experienta in a testa acest gen de locuri 😉 .

Ati observat cum toate centrele spa au nume foarte atragatoare? Pur si simplu te cheama la ele. Asa e si cu Bali Spa! Numai numele si m-a trimis deja cu gandul la campurile verzi de orez din Ubud, la mirosul betisoarelor parfumate care ard peste tot zi si noapte, la miile de temple impodobite cu tot felul de flori exotice si in special la frangipani ( florile mele preferate). Ati mirosit vreodata o floare de frangipani? Nu pot sa va transmit mirosul prin ecran, dar pot sa va arat macar cat de frumoasa este. Iata!

Frangipani flower

Locatia

Bali Spa e situat la aproximativ 80 de km de Bucuresti in Cornu, o localitate foarte pitoreasca de altfel. Natura a fost foarte darnica in aceste locuri, pe care le-a inzestrat cu to ce a avut mai bun. Din momentul in care ai ajuns acolo, simti ca ai lasat orasul cu mult in urma. Te simti departe nu numai de zgomotul orasului ci si de vartejul vietii in general. La Bali Spa iti regasesti o stare de profunda relaxare si cumva si de izolare.

You might also like  Somatheeram - my piece of heaven in God's own country, Kerala

Cum este cazul in orice spa cu influente asiatice, si la Bali Spa vei fi intampinat peste tot de statui buddhiste. Toata aceasta atmosfera exotica si relaxanta, precum si atitudinea primitoare a staff-ului te ajuta imediat sa te deconectezi si sa incepi sa te relaxezi.

Camerele

Camerele sunt foarte confortabile. Nu se vor neaparat a fi luxoase, ci mai degraba exotice si cu cat ma multe influente balineze. Fiecare camera este diferita, dar pastreaza in acelasi timp influentele balineze. De cum intri, vei avea imediat acel sentiment de bine si  de relaxare. Noi am avut norocul sa avem chiar si un balcon la camera. Dar nu as zice ca este necesar, ci mai degraba un plus. Spa-ul este in mijlocul unei livezi prin care poti sa te plimbi, sa te relaxezi, sa citesti , sa meditezi….sau pur si simplu sa “FII” (sa fii prezent in momentul prezent).

Spa-ul 

Oferta pentru masaje este foare mare si variata si se pot alege fie masaje individuale fie pachete, care reprezinta o combinatie de tratamente si care dureaza cateva ore. Exista chiar si un masseur din Bali. Si cum am fost acolo pentru prima data, chiar am vrut sa-l “testez” ca sa pot compara cu experienta mea de la “mama ei” din Bali ;-). Am ales un masaj cu pietre vulcanice si singurul regret pe care l-am avut este ca nu a adurat 2 ore, ci numai una! Tempos (asa il cheama pe masseur-ul balinez) s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si il recomand cu drag daca ajungeti acolo.

Si camerele de masaj sunt foarte relaxante si pastreaza aceleasi influente balineze. Intrarea in Spa arata chiar ca o poarta balineza.

Restaurantul

You might also like  Nayino Hotel

Indiferent daca mergeti la Bali Spa doar pentru un masaj, pentru un weekend the relaxare sau poate chiar pentru o minivacanta, ar trebui ( si va recomand) sa incercati si restaurantul. Au si 2-3 specialitati indoneziene pe care puteti sa le incercati, dar care sunt de altfel destul de “europenizate”. Insa ceea ce va recomand este pastravul (Bio!)  la gratar!!! Am luat cativa cu noi si acasa, atat de buni sunt! Iar acolo, la doua din trei mese am comandat pastrav! V-am convins? 🙂

Ah si sa nu uit, Cristina chef-ita Spa-ului este super simpatica si de treaba si va aduce tot ce aveti nevoie, oriunde ati fi (pe premisele spa-ului se intelege 😉 .

Altele

Bali Spa este dotat si cu o piscina interioara, care desi nu foarte mare, este foarte ok pentru o sesiune de inot mai relaxanta.

Si in final, daca din diverse motive nu puteti ajunge la Cornu, dar totusi ati vrea sa experimentati serviciile oferite de Bali Spa, puteti merge la Radisson hotel in Bucuresti. Veti gasi si aici un centru Bali Spa dar mai mic.

Daca doriti mai multe detalii despre tipurile de masaje, tratamente sau pachete oferite de Bali spa puteti sa faceti asta direct pe website-ul lor.

 

Related Images:

Please follow and like us: